İSTANBUL / KARTAL - Yakacık Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Ek Sorumluluk Sınavı

2023 YKS sonucuna göre bir üniversiteye yerleşmiş olan ancak ortaöğretim kurumlarından sorumlu oldukları dersler nedeniyle mezun olamayıp beklemeli durumda bulunan  öğrencilerin Kasım ayı içerisinde sorumluluk sınavlarına alınmaları hakkındaki ilgi Makam Oluru gönderilmiştir.

Üniversitelere yerleşmiş ve geçici kayıtlarını yaptırmış olan söz konusu öğrencilerin bu sınavlara girerek başarılı olmaları hâlinde geçici kayıtlı bulundukları üniversitelere 29.12.2023 tarihine kadar diplomalarını ibraz etme imkânı sağlanmıştır.

Yukarıda belirtilen öğrencilere yönelik ek sorumluluk sınavları açılacak olup bu durumdaki öğrencilerin 10.11.2023 tarihine kadar müdürlüğümüze dilekçe vermeleri gerekmektedir.

Saygılarımızla.

Yayın: 08.11.2023 - Güncelleme: 08.11.2023 09:48 - Görüntülenme: 364